1. Ana Sayfa
  2. Blog
  3. Nakliyat
  4. Asansörlü Ev Taşıma Nasıl Yapılır?
Geri Dön
içerik başlıklar+-

Asansörlü Ev Taşıma Nasıl Yapılır? Asansörlü taşıma nasıl gerçekleştirilir. Tüm ayrıntıları ile yazının devamında okuyabilirsiniz.

Asansörlü Ev Taşıma Nasıl Yapılır?
Asansörlü Ev Taşıma Nasıl Yapılır?

Ev taşımak geçmişten günümüze kadar yapılan en yorucu işlemlerden birisidir.

Toplamak ayrı bir dert taşımak için evden çıkartmak ayrı bir dert olarak görülüyor. Ev taşımak asansörlü sistemlerle artık çok daha kolaydır.

Güvenilir bir şekilde ev taşımak istiyorsanız tercih edebileceğiniz seçenekler arasında asansörlü sistemler olmalıdır.

Asansörlü Nakliyat İşlemi Nedir?

Asansörlü nakliyat sistemi son zamanlarda en çok tercih edilen ev taşıma seçeneklerinden birisi haline gelmiştir.

Asansörlü nakliyat denilen işlemde öncelik olarak evinizin balkonunun önüne asansör ulaşılabilecek şekilde araç getirilir. Balkondan taşıma işlemini gerçekleştirmek çok kolaydır fakat balkonun açısı ve aracın ulaşabilmesi için yeterli alanın olmaması durumunda pencereden de taşıma işlemi gerçekleştirilebilir.

Taşınacak malzemeleri asansöre yerleştirmek için pencereden taşımak yerine balkondan taşımak daha kolay ve pratiktir.

Asansörlü nakliyat yapılan araçlar tamamen özel olarak üretilmiştir. Asansör sistemi yüksek katlara ulaşmak için uzunluk bakımından göz önünde tutularak üretilmiştir.

Ayrıca taşımaya elverişli kaliteli ve sağlam malzemelerden üretimi yapılmıştır. Araç ve sistem olarak sıkıntılı bir durum yoktur. Dikkat edilecek hususlar başında taşınacak ola eşyaların asansörlü taşıma için uygun olması konusudur.

Asansörlü Taşıma Nasıl Gerçekleştirilir?

Taşınma işleminin zor olması hem düşündürücü hem de çok fazla zaman alan bir konudur. Eşyaların taşınması bir hayli zordur.

Özelliklede dar merdivenlere sahip olan evlerde bu taşıma işleme adeta bir işkence haline gelir. Dar merdivenlerin yanı sıra birde yüksek katlı bir binaya taşınmak söz konusu ise durumun ciddiyeti çok daha fazladır. Tamda bu gibi durumlarda asansörlü taşıma işlemi devreye girer ve sizin yükünüzü azaltır.

Raylı kızak sistemi ile çalışan ve yaklaşık olarak 20 katlı bir binadan bir taşıma işlemi gerçekleştirebilecek bir yapıda bir sistemdir. Asansörlü nakliyat aracı evinizin balkonuna veya penceresinin önüne yerleştirilir. Raylı kızak her bir kata çıktıkça geride kala her ray açılır ve yerine oturur.

Ray uzunluğu arttıkça sistemin taşıma gücü de aynı oranda güvenli bir şekilde artar. Önceden taşınma işlemi neredeyse 6-7 saatinizi alırken hem yorgun düşüyordunuz hem de tüm gününüz gidiyordu artık asansörlü nakliyat ile 1-2 saat içerisinde taşınma işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Bu içeriği yararlı buldunuz mu?
Vereceğiniz puanlama ile içeriğin daha yararlı olmasını sağlamak
ve sizlere faydalı olması için geliştirmeler yapmaktayız.
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puan

Blog Konusuna Yorum Yaz


Adınız veya takma adınız.

Geçerli e-posta adresiniz.

Örnek: https:// veya https://www
doğrulama kodu
E-posta bilgileriniz gizli tutulur. Yorumunuz onaylandığına dair e-posta adresinize onay mesajı gönderilir.
Sadece güvenli adreslere çıkış yapılmaktadır. Bağlantınız Örnek: https://siteadresi.com şeklinde olmalıdır!